Sidas Bike+ pohjallinen Flashfit

Sidas Bike+ pohjallinen Flashfit
Sidas Bike+ pohjallinen Flashfit

Sidas Bike+ pohjallinen, Flashfit-muokattavissa juuri sinun jalalle

79,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus heti 70 kpl
Toimitusaika 2 - 2 työpäivää

Anatomisesti oikein muotoiltu pohjallinen joka on sovitettavissa yksilöllisesti Flashfit- lämpömuokkauksen avulla. Ei siis haittaa vaikka jalat olisivat erimalliset.
Ohut pohjallinen, jonka hiilikuidulla vahvistetty rakenne tukee holvikaarta ja päkiän kohdalla värinää ja iskua vaimentava kerros. Sovitus vaatii jalkojen käymisen liikkeessä, muokkaus kestää kahveineen noin 15minuuttia ja sovitus kuuluu tuotteen hintaan. Pohjallinen on esimuotoiltu keskivertojalalle, ja on jo sellaisenaan todella hyvä tuote.

Lisäksi pohjallinen siirtää voiman polkimiin noin tuhat kertaa paremmin kuin ilman . No ehkä vähän liioiteltu, mutta oma kokemus on sellainen, että yksiäkään ajokenkiä en käytä ilman näitä, ja toistaiseksi asiakastyytyväisyys on ollut 100%.  


Mitä näitä nyt vois vielä vähän kehaista, niin olen vaihtanut näitä harvemmin kuin ajokenkiä, eli ei todellakaan mikään kertakäyttötuote.

Kokotaulukko:

XS = 35-36

S = 37-38

M = 39-41

L = 42-43

XL = 44-45

XXL = 46-48


Jos koko osuu kahden koon puoliväliin, valitse isompi koko, pohjallisen kärkeä voi muotoilla saksilla kenkään sopivaksi.

Kuvataulukosta voit katsoa itsellesi sopivimman pohjallisen. Sovitusvaiheessa tarkastamme jalan koon Sidaksen taulukon mukaan, jolloin saadaan kerralla oikean kokoinen pohjallinen.

Paino:
100 g
Arvostelut 0 arvostelua
Yhteydenotto

Tällä lomakkeella voit antaa meille palautetta tai kysyä lisätietoja tuotteista.