Mini päiväreppu

CamelBak
Mini päiväreppu
Mini päiväreppu Mini päiväreppu Mini päiväreppu Mini päiväreppu Mini päiväreppu Mini päiväreppu Mini päiväreppu

Ticket to the moon Mini päiväreppu

24,90 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus heti 9 kpl
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Erittäin pieneen, integroituun kuljetuspussiin pakkautuva reissureppu, mahtuu hyvin vaikka runkolaukkuun tai taskuun. Sisäpuolella lisätasku. Aika kätevä jos pitää yllättäen kuskata jotain vähän isompaa. Itsellä käytössä kauppakassina jos olen fillarilla liikenteessä. Materiaali hengittävää nylon silk -laskuvarjokangasta, joten käyttö on miellyttävää kuumissakin olosuhteissa. Kuljetustasku toimii myös esim. kännykkä- tai avaintaskuna.
 
Sisäpuolella lisätasku. Unelmavaruste matkailijalle tai päivittäiseen käyttöön kauppareissuille. Materiaali hengittävää nylon silk -laskuvarjokangasta, joten käyttö on miellyttävää kuumissakin olosuhteissa. Kuljetustasku toimii myös esim. kännykkä- tai avaintaskuna. 
 
Koko pakattuna vain 9cm x 4cm x 6cm, eli noin tennispallon verran. Paino vain 115g. Tilavuus avattuna 15L, max. paino 15kg. Konepestävissä. Valmistettu eettisissä ja ihmisoikeutta kunnioittavissa olosuhteissa Balilla. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 2 vuotta. 
 
Ticket To The Moon kankaat ovat Öko-Tex Standard 100 sertifioituja, eli mm. haitallisista kemikaaleista vapaita ja ihoystävällisiä. 
 
Mini BackPack kestää 30asteen konepesun ja siinä on säädettävien hihnojen lisäksi iso vetoketjutasku sekä pienempi tasku tärkeille tavaroille. 
Sivussa tasku joka tulee selkää vasten ja johon mahtuu esim läppäri tai ipad. 
 
Koko auki 28cm x 42cm x 15cm 

Arvostelut 0 arvostelua
Yhteydenotto

Tällä lomakkeella voit antaa meille palautetta tai kysyä lisätietoja tuotteista.