FrontClick kypärään Teippi

Lupine
FrontClick kypärään Teippi
FrontClick kypärään Teippi

Lampun kiinnityssetti Kypärään kaksipuoleisella teipillä

8,90 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus heti 10 kpl
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää
Tuotenumero 4260262599643

Kiinnikepakkaus Lupine Neo, Piko, Blika ja Alpha valaisimien valaisinosan kiinnittämiseksi kypärän etuosaan FrontClick pikakiinnikkeellä ilman otsapantaa. Kiinnikelevy kiinnitetään kypärään toimitukseen sisältyvällä kaksipuoleisella teipillä. Suositeltava valinta kaikenlaisiin työkypäriin ja sporttikypäriin. Valaisin on helppo ja nopea napsauttaa kiinni kiinnikkeeseen ja siitä irti.

Mahdollistaa myös valaisimen sijoittamisen niin ylös että kypärään liitetyn visiirin liikuttaminen onnistuu samanaikaisesti valaisimen ollessa käytössä, ja painopiste kypärässä on ihanteellinen. Kiinnike säilyttää valaisimen valaisukulman säätömahdollisuuden.

Pakkaus sisältää: FrontClick pikakiinnityslevy, 2 x kypärään liimattava tarranauhapala kaksipuoleisella teipillä (toinen paloista varalle myöhempää tarvetta varten), puhdistuspyyhe liimaamisen valmisteluun. Teipin akryyliliima ei vahingoita kypärien muovia.

FrontClick pikakiinnikelevyn mitat: 42 mm x 39 mm x 6 mm
Teippipalan mitat: 40 mm x 37 mm
Kokonaispaino 6 g.

Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 2 vuotta.

FrontClick levyyn voidaan kiinnittää esim.
i1017: Neo-Piko FrontClick Mount. HUOM! Neo valaisimiin tulee aina hankkia erikseen tämä FrontClick kiinnikevarsi, jotta valaisin voidaan liittää kypärälevyyn. Piko-valaisimissa tämä on vakiovarusteena.
i1018: Blika FrontClick Mount. Blika-valaisimissa tämä on vakiovarusteena.
i491: Alpha Helmet Holder Arm kiinnitysvarsi

Arvostelut 0 arvostelua
Yhteydenotto

Tällä lomakkeella voit antaa meille palautetta tai kysyä lisätietoja tuotteista.