Industry Nine Solix road/Gravel Takanapa

Industry Nine Solix road/Gravel Takanapa
Industry Nine Solix road/Gravel Takanapa Industry Nine Solix road/Gravel Takanapa Industry Nine Solix road/Gravel Takanapa Industry Nine Solix road/Gravel Takanapa Industry Nine Solix road/Gravel Takanapa Industry Nine Solix road/Gravel Takanapa Industry Nine Solix road/Gravel Takanapa Industry Nine Solix road/Gravel Takanapa Industry Nine Solix road/Gravel Takanapa Industry Nine Solix road/Gravel Takanapa Industry Nine Solix road/Gravel Takanapa Industry Nine Solix road/Gravel Takanapa Industry Nine Solix road/Gravel Takanapa Industry Nine Solix road/Gravel Takanapa Industry Nine Solix road/Gravel Takanapa Industry Nine Solix road/Gravel Takanapa Industry Nine Solix road/Gravel Takanapa Industry Nine Solix road/Gravel Takanapa Industry Nine Solix road/Gravel Takanapa Industry Nine Solix road/Gravel Takanapa Industry Nine Solix road/Gravel Takanapa Industry Nine Solix road/Gravel Takanapa Industry Nine Solix road/Gravel Takanapa Industry Nine Solix road/Gravel Takanapa

Industry Ninen Solix road/Gravel takanapa

469,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus heti 10 kpl
Toimitusaika 7 - 14 työpäivää

SOLIX CLASSIC CL Takanapa

Pinnojen lukumäärä 24 | 28

Paino 221g

Akselit 142x12, 135Qr

CL

Vapaaratas HGr,XDr,MSr  ja Campy N3W

POE 605

Solixin takanavan sydän on vaiheistettu viisikyntinen vapaaratas, joka kytkeytyy saumattomasti 121 hampaiseen hammasrattaaseen tarjoten 605 kytkentää kierroksella. Toisin sanoen 0,59° asteen välein. Kynnet ja rattaat on koneistettu A2 työkaluteräksestä precision wire EDM-tekniikalla, jos se nyt jollekin jotain sanoo. Joka tapauksessa sillä saadaan maksimoitua kestävyys ja tasalaatuisuus.
Herkkyyttä ja vaparin rallatusta on saatu laskettua mm pudottamalla zydeemin halkaisijaa, vähentämällä kynnen liikettä ja jousivoimaa, sekä stefan mallia. Laakerit on suunniteltu jakamaan voima tasaisesti ja tällä on saavutettu 233% parempi tulosTorchiin verrattuna, joka sekään ei ihan huono napa ole. 
Päätyholkkien likasuoja ja uusi full-contact lip seal parantaa laakerien suojausta pahimmissakin olosuhteissa. Ja uusi pinnanreiän muotoilu jakaa voiman tasaisemmin lisäten kestävyyttä ja samalla vähentäen painoa.

HUOM: johtuen lukuisista eri variaatioista (160) voimme verkkokaupan rajoitusten takia ilmoittaa täällä hetkellä varastosaldoissa vain värin. Varastossa pidämme pääsääntöisesti läpiakselimalleja ja eri vapaarattaita ja suurimmassa osassa on 24h eteen ja 28h taakse. Neuvomme mielellämme kiekon speksauksessa. Pituus:
8 cm
Korkeus:
150 cm
Leveys:
8 cm
Paino:
221 g
Arvostelut 0 arvostelua
Yhteydenotto

Tällä lomakkeella voit antaa meille palautetta tai kysyä lisätietoja tuotteista.