CRAFT GREATNESS WOMEN'S BIKE SHORTS L

CRAFT GREATNESS WOMEN'S BIKE SHORTS L
CRAFT GREATNESS WOMEN'S BIKE SHORTS L

CRAFT GREATNESS WOMEN'S BIKE SHORTS L

39,90 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus heti 1 kpl
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää
Tuotenumero 7318573548229

CRAFTin GREATNESS-malliston pyöräilyshortsit. Vartaloa myötäilevät, joustavat pyöräilyshortsit, jotka sopivat täydellisesti leveämmän shortsin alle tai joita voi käyttää erikseen. Toiminnallinen kuitusekoitus siirtää kosteuden mahdollisimman nopeasti ulos ja tarjoaa erinomaisen lämmönsäätelyn.

Infinity C4 -tyynyKorkeimman laatutason Öko-Tex 100 -sertifioidut materiaalit takaavat kestävyyden ja tehokkaan hienpoiston, ja rei'itetty rakenne edistää ilmankiertoa. Anatomisesti muotoillun istuinosan ja 4-suuntaisen venytyksen ansiosta INFINITY C4:llä ajamisesta tulee sujuva kokemus.

Infinity C4 -tyynyssä on ergonominen muoto ja sukupuolisidonnainen muotoilu. Sekä naisten että miesten mukavuus satulassa on ensiarvoisen tärkeää. 3-kerroksinen pehmuste, jossa on tiheä vaahtomuovi keskellä ja pehmeä reunoilla, antaa loistavan tuen jokaisella pyöräilyretkellä.

Pysy rauhallisenaCraft Stay Cool -toiminnalliset alusvaatteet on suunniteltu erityisesti pitämään urheilijat viileinä lämpimissä tai erittäin kuumissa lämpötiloissa. Erityiset monikanavaiset kuidut siirtävät tehokkaasti kosteutta pois kehosta ja takaavat miellyttävän hengittävyyden. 3D-rakenteen ansiosta voidaan taata optimaalinen liikkumisvapaus.

Kosteuden kuljetusToiminnallinen materiaali takaa tehokkaan ja nopean kosteudensiirron. Tämä suojaa kehoa jäähtymiseltä tai mahdolliselta lämmön kertymiseltä. Rasituksen tuottama kosteus pääsee pinnalle ja voi haihtua sieltä.

Arvostelut 0 arvostelua
Yhteydenotto

Tällä lomakkeella voit antaa meille palautetta tai kysyä lisätietoja tuotteista.