MCarbon -verkkokaupan käyttöehdot

1. Ehtojen hyväksyminen

Näitä yleisiä käyttöehtoja (”Käyttöehdot”) sovelletaan MCarbon (y-tunnus 0844539-7) (”Myyjä”) www.mcarbon.fi -sivuston käyttöön sekä tuotteiden tilaamiseen kyseisen sivuston kautta (”Verkkokauppa”).

Rekisteröitymällä ja/tai muutoin käyttämällä Verkkokauppaa, sen kautta saatuja tietoja tai tilaamalla tuotteita Verkkokaupan kautta hyväksyt nämä Käyttöehdot. Jos et hyväksy näitä Käyttöehtoja, et voi tehdä tilauksia Verkkokaupasta tai käyttää muita sen palveluita.

Jos olet alle 18-vuotias tai alaikäinen, Verkkokaupan käyttäminen edellyttää huoltajasi suostumusta.

Huomioithan, että Verkkokaupan asiakkaiden henkilötietojen käsittelyyn liittyvistä ehdoista ja periaatteista on säännelty Verkkokaupan tietosuojaselosteessa (”Tietosuojaseloste”). Hyväksymällä Käyttöehdot, vahvistat lisäksi lukeneesi ja hyväksyväsi Henkilörekisteriselosteessa esitetyt henkilötietojesi käsittelyyn liittyvät ehdot.

2. Yhteystiedot

MCarbon
Kari Ahola
Tuupakantie 3
01720 Vantaa Finland
+358 5050 1 4030
info@mcarbon.fi

3. Tuotteet, toimitus ja tuotteiden palautusoikeus

3.1. Tuotteet

Verkkokauppa tarjoaa erilaisia tuotteita. Osa tuotteista toimitetaan Myyjän varastosta. Tietyt tuotteet valmistetaan ostajan tilauksesta (”Tilaustuotteet”).

Tuotteisiin liittyvät tuotetiedot löytyvät Verkkokaupan sivustolta. Pyrimme antamaan mahdollisimman täsmällistä tietoa Tuotteista. Emme kuitenkaan voi taata, että kaikki tiedot ovat virheettömiä tai täydellisiä. Jos Verkkokaupassa tarjottu Tuote ei vastaa annettuja tuotetietoja, ostaja voi palauttaa Tuotteen näiden ehtojen mukaisesti ja edellyttäen, että Tuote on käyttämätön. Myyjällä on oikeus muuttaa, päivittää tai korjata Verkkokaupan sisältöä tai tuotetietoja ilman erillistä ilmoitusta käyttäjille.

3.2. Toimitus ja toimitustavat

Toimitusajat saattavat vaihdella Tuotteesta ja sen saatavuudesta riippuen. Tyypillinen toimitusaika varastosta toimitettaville Tuotteille on noin 5 työpäivää. Tilaustuotteiden toimitusajat ovat yksilöllisiä.

Tarkistathan toimitusajan erikseen jokaisen Tuotteen kohdalla.

Myyjä ei vastaa toimituspäivien mahdollisista muutoksista ja niiden seurauksista asiakkaalle.

Mikäli jotakin Tuotetta ei ole saatavilla, Myyjä pidättää oikeuden kaupan perumiseen.

Jos haluat tilauksestasi tulosteen, voit tulostaa tilausvahvistuksen, jonka saat tehtyäsi tilauksen. Tilausvahvistus lähetetään sinulle sähköpostitse, kun tilaus on saatettu onnistuneesti loppuun.

Tuotteet toimitetaan postilähetyksenä tai tuotteen koon tai painon vaatiessa erillisellä kuljetuspalvelulla. Toimitustapa on ilmoitttu tuotteen tiedoissa. Tuotteet toimitetaan ainoastaan Suomeen.

3.3. Tuotteiden palautusoikeus

Varastotuotteet:

Jos kyseessä on varastotuote, sinulla on oikeus Suomen kuluttajansuojalain mukaisesti vaihtaa tai palauttaa tilaamasi tuote ottamalla yhteyttä Myyjään sähköpostitse osoitteeseen info@mcarbon.fi 14 päivän kuluessa toimituksesta. Liitä palautusta koskevaan viestiin seuraavat tiedot:

  • tilausnumero, asiakasnumero, nimi, osoite ja puhelinnumero
  • tiedot palautettavista tuotteista
  • tilausvahvistus

Saatuamme viestin, ohjeistamme sinua palautuksen tekemisessä.

Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia alkuperäispakkauksessaan olevia varastotuotteita. Tuotetiedoissa on ilmoitettu, onko kyseessä varastotuote. Myyjä ei vastaanota palautuksia, joista ei ole ilmoitettu myyjälle 14 päivän kuluessa toimituksesta yllä mainitulla tavalla. Poislukien tuotteet, joiden testaamisesta on sovittu pidempi aika.

Tilauksesta valmistettavat tuotteet:

Verkkokaupassa voi olla ostettavissa tiettyjä ostajan tilauksesta valmistettavia Tuotteita (”Tilaustuotteet”). Huomiothan, että Tilaustuotteilla ei ole 14 päivän palautusoikeutta. Palautusoikeuden puuttumisesta ilmoitetaan Tilaustuotteiden tietojen yhteydessä. Mikäli olet tyytymätön Tilaustuotteeseen, pyydämme sinua kuitenkin olemaan yhteydessä Myyjään info@mcarbon.fi.

Virheelliset tai vioittuneet tuotteet:

Mikäli Tuote on vioittunut tai muutoin virheellinen, pyydämme ystävällisesti olemaan viipymättä yhteydessä Myyjään info@mcarbon.fi ja joka tapauksessa 14 päivän kuluessa toimituksesta. Mikäli pakkaus on vioittunut kuljetuksessa, on vioittumisesta tehtävä ilmoitus välittömästi rahdinkuljettajalle.

4. Hinnat ja maksutavat

Tuotteiden hinnat ilmoitetaan Tuotteen yhteydessä. Hinnat sisältävät voimassaolevan lainsäädännön mukaisen arvonlisäveron. Ainoa hyväksytty maksuvaluutta on euro.

Tuotteiden toimituskulut saattavat vaihdella riippuen Tuotteista ja niiden toimitusmääränpäästä.

4.1. Maksutavat

Tuotteet maksetaan ostohetkellä käyttämällä tarjolla olevia maksuvaihtoehtoja.

Huomioithan lisäksi, että Tuotteiden toimitusmääränpäästä riippuen Tuotteisiin saattaa soveltua tullausmaksuja tai muita vastaavia viranomaismaksuja. Huomioithan, että Myyjä ei ole vastuussa tällaisista maksuista.

Hyväksytyt maksutavat on määritelty Verkkokaupan nettisivuilla. Asiakas voi valita haluamansa maksutavan maksuhetkellä. Verkkokaupan maksuprosessissa käytetään SSL-suojattua yhteyttä.

5. Verkkokaupan käyttö ja ehtojen muuttaminen

Myyjä tuottaa Verkkokaupan palvelua parhaaksi katsomallaan tavalla. Myyjällä on harkintansa mukaan oikeus muuttaa Verkkokauppaa sekä siihen liittyviä palveluita tai tietoja sekä näitä Käyttöehtoja. Verkkokaupan käytön jatkaminen sen jälkeen, kun muutokset ovat tulleet voimaan, katsotaan tarkoittavan sitä, että käyttäjä on suostunut muutettuihin Käyttöehtoihin.

Käyttäjä sitoutuu antamaan itsestään totuudenmukaiset tiedot sekä käyttämään Verkkokauppaa tavalla, joka ei aiheuta vahinkoa Myyjälle, Myyjän yhteistyökumppaneille, toisille käyttäjille tai ulkopuolisille. Käyttäjä sitoutuu lisäksi vastaamaan väärinkäytöksistään tai näiden Käyttöehtojen rikkomisesta mahdollisesti Myyjälle tai muille osapuolille aiheutuvista vahingoista.

Myyjä voi väärinkäytöstilanteissa tai muutoin tarvittaessa evätä asiakkuuden tai peruuttaa tilauksen.

6. Immateriaalioikeudet

Kaikki Verkkokaupassa esitetyt kuva- ja tekstimateriaalit (tuotekuvat, tuotetiedot jne.) ovat Myyjään ja/tai sen yhteistyökumppanien omaisuutta. Tällaisen aineiston luvaton käyttö tai kopiointi on kielletty.

Käyttäjä vastaa Myyjän ja sen yhteistyökumppanien tekijänoikeudella suojatun aineiston luvattomasta käyttämisestä aiheutuvista seuraamuksista.

7. Palaute

Käyttäjä ymmärtää, että kaikki käyttäjien mahdollisesti Myyjälle Verkkokauppaan tai sen käyttöön liittyvä palaute on vapaasti ja veloituksetta Myyjän käytettävissä tämän haluamalla tavalla.

8. Linkit ulkopuolisten sivuille

Verkkokauppa saattaa sisältää linkkejä muiden kuin Myyjän ylläpitämille sivustoille. Myyjä ei ole vastuussa sisällöstä, tuotteista tai palveluista, joita tällaiset kolmannet osapuolet tarjoavat. Huomaathan myös, että tällaisiin ulkopuolisten ylläpitämiin sivustoihin saattavat lisäksi soveltua erilliset palveluehdot ja/tai henkilötietojen suojaperiaatteet, joiden sisällön Myyjä kehottaa tarkastamaan.

9. Ylivoimainen este

Ylivoimainen este vapauttaa Myyjän Verkkokauppaan liittyvistä velvollisuuksista, kun ylivoimainen este estää tai kohtuuttomasti hankaloittaa tilausten täyttämistä tai muita Verkkokauppaan liittyviä suorituksia. Ylivoimaisena esteenä pidetään tilanteita, joita ei ole voitu ennakoida tai joihin ei kohtuudella ole voinut valmistautua etukäteen.

10. Vastuunrajoitus

Myyjä ei vastaa mistään välillisistä vahingoista, jotka voivat aiheutua mahdollisista Verkkokaupan palveluihin, tuotteisiin tai muuhun aineistoon liittyvistä viivästyksistä, virheistä, muutoksista tai katoamisista tai palvelun tilapäisistä tai pysyvistä katkoista.

11. Sovellettava laki ja erimielisyyksien ratkaisu

Näihin Käyttöehtoihin ja niihin liittyvään sopimussuhteeseen sovelletaan Suomen lakia. Näistä Käyttöehdoista aiheutuvat erimielisyydet pyritään ensisijaisesti ratkaisemaan sovinnollisesti. Mikäli sopimukseen ei päästä, erimielisyydet ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa ensimmäisenä oikeusasteena, ellei pakottavasta lainsäädännöstä muuta johdu.


MCarbon-verkkokaupan asiakasrekisterin tietosuojaseloste
Luku 10, Suomen henkilötietolaki (523/1999)

Tässä tietosuojaselosteessa kuvataan, miten alla viitattu rekisterinpitäjä käsittelee ja mahdollisesti luovuttaa MCarbon-verkkokaupan käytön (”Palvelu”) yhteydessä kerättyjä käyttäjien henkilötietoja.

Käyttämällä Palvelua hyväksyt tässä tietosuojaselosteessa kuvatut ehdot ja annat nimenomaisen suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn ja luovuttamiseen tässä tietosuojaselosteessa esitetyn mukaisesti. Jos et hyväksy tässä tietosuojaselosteessa esitetyn mukaista henkilötietojen käsittelyä, et voi käyttää Palvelua.

Jos olet alle 18-vuotias, pyydä huoltajaasi rekisteröitymään Palveluun puolestasi. Mikäli olet alle 13-vuotias, et ole oikeutettu käyttämään Palvelua.

Rekisterinpitäjä varaa oikeuden kohtuullisesti muuttaa tätä tietosuojaselostetta ja pyrkii ilmoittamaan olennaisista muutoksista Palvelun kautta. Mikäli jatkat Palvelun käyttöä, hyväksyt muutetut ehdot.

1. Rekisterinpitäjä

MCarbon
Kari Ahola
Tuupakantie 3
01740 Vantaa Finland
+358 5050 1 4030
info@mcarbon.fi

2. Henkilörekisteriasioista vastaava henkilö

Kari Ahola
kari@mcarbon.fi

3. Henkilörekisterin nimi

Rekisterin nimi on MCarbon asiakasrekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen ja ylläpito sekä markkinointiviestintä asiakkaille. Rekisteritietoja käytetään myös Palvelun käyttäjien tunnistamiseen ja Palvelun aktivoimiseen, toteuttamiseen, hallintaan sekä laskuttamiseen ja tietojen ja ilmoitusten toimittamiseen asiakkaille. Tietoja voidaan käyttää myös mahdollisten väärinkäytösten selvittämiseen. Tietoja voidaan käyttää edelleen Rekisterinpitäjän palveluiden suunnittelemiseen ja kehittämiseen. Rekisterinpitäjä voi edelleen käyttää ja luovuttaa rekisterissä olevia tietoja perusteltuja käyttötarkoituksia varten (kuten suoramarkkinointia, etämyyntiä ja muuta suoramainontaa sekä mielipide- sekä markkinatutkimuksia varten) Suomen henkilötietolain, sähköisen viestinnän tietosuojalain sekä muun soveltuvan lainsäädännön mukaisesti.

Asiakkailla on oikeus kieltää tietojensa käyttäminen suoramarkkinointiin ilmoittamalla asiasta rekisterinpitäjälle rekisteröitymisen yhteydessä.

5. Kerättävät tiedot

Rekisterinpitäjä kerää sinulta seuraavia tietoja: yhteystietojasi, kuten sähköpostiosoite, toimitusosoite sekä muita yhteystietoja, jotka olet antanut rekisterinpitäjälle. Lisäksi rekisterinpitäjä kerää tiettyjä asiakkuuteesi ja tilauksiisi liittyviä henkilökohtaisia tietoja kuten maksutiedot, tiedot tilaamistasi tuotteista, toimitustavasta ja tuotteiden tilausnumeron. Rekisterinpitäjä saattaa kerätä myös muita henkilökohtaisia tietoja, joita olet antanut tälle Palvelun käytön yhteydessä.

Palvelun käytön analysoimiseksi ja Palvelun käytön helpottamiseksi ja kehittämiseksi edelleen rekisterinpitäjä voi käyttää ulkopuolisten tarjoamia työkaluja tai palveluita seuratakseen käyntejäsi Palvelussa sekä liikkumistasi Palvelussa (kuten aikaa, sijaintiasi Palvelussa ja IP osoitetta) kuten myös liikkumistasi Palveluun muulta internetsivulta tai muille internetsivulle sekä seuratakseen tietokonekohtaisia tunnistetietoja (sen tietokoneen tunnistetietoja, jolla olet kirjautunut Palveluun) ja tietoja koskien käyttämääsi selaintyyppiä ja käyttöjärjestelmää.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Tiedot rekisteriin saadaan asiakkailta näiden rekisteröityessä Palveluun, käyttäessä Palvelua tai olemalla muutoin yhteydessä Rekisterinpitäjään Palveluun liittyen esim. sähköpostitse.

Rekisterinpitäjä voi käyttää evästeitä apuna kerätessään tietojasi. Evästeet ovat dataa, jotka tallentuvat tietokoneellesi käyttämäsi selaimen avulla. Henkilötiedot eivät tallennu itse evästeisiin. Evästeiden tarkoituksena on helpottaa Palvelun käyttämistä ja Palvelun käytön analysointia yleisellä tasolla.

7. Henkilötietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei säännönmukaisesti luovuta rekisterin sisältämiä henkilötietoja ulkopuolisille.. Tietoja voidaan kuitenkin satunnaisesti luovuttaa Suomen lakien mukaisesti. Tietoja voidaan lisäksi luovuttaa käyttäjän suostumuksella tutkimus- ja markkinointitarkoituksiin (mukaan lukien suoramarkkinointi) edellyttäen, että olet antanut tähän suostumuksesi.

Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle, ellei se ole tietojen käsittelyn teknisen toteuttamisen vuoksi tarpeellista.

8. Henkilötietorekisterin suojaus

Rekisteriin on pääsy vain sellaisilla henkilöillä, joiden on tarpeellista käsitellä tietojasi tämän rekisterin käyttötarkoituksen mukaisesti tai teknisten ylläpitotoimien suorittamiseksi. Rekisteri on asianmukaisesti suojattu palomuurein ja muiden yleisesti käytettyjen teknisten suojakeinojen mukaisesti.

9. Tietojen tarkastusoikeus ja korjaaminen

Rekisteröidyllä on oikeus tarkistaa, mitä tietoja hänestä on tallennettu rekisteriin. Tarkastuspyyntö on lähetettävä kirjallisesti ja allekirjoitettuna yllä mainittuun rekisterinpitäjän osoitteeseen. Jos tiedoissa on virheitä, rekisteröity voi esittää rekisterinpitäjälle pyynnön virheen korjaamiseksi.